ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΙΣ

Το MTS σας προτείνει:

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΙΣ

Στην αρχόντισσα των Κυκλάδων, την Ερμούπολη, τι πιο ταιριαστό από το να ζήσετε μερικές μέρες την αίγλη ενός παλαιού αρχοντικού, στην πιο αριστοκρατική και πολυφωτογραφημένη συνοικία του νησιού, τα Βαπόρια. Ελάτε να σας φιλοξενήσουμε, σε ένα χώρο που αναπαλαιώθηκε με αγάπη και σεβασμό στην ιστορία του και σας κάνει να νιώθετε κυριολεκτικά σαν το σπίτι, ή μάλλον, σαν το αρχοντικό σας.

Το Αρχοντικό Ερμούπολις, στην οδό Βαφειαδάκη 15, αποτελεί αξιόλογο δείγμα νεοκλασικισμού του 19ου αιώνα. Έχει σημαντικά αρχιτεκτονικά και μορφολογικά στοιχεία έχοντας χαρακτηριστεί από το Υπουργείο Πολιτισμού ως ιστορικό διατηρητέο μνημείο και έργο τέχνης.

Ο αριστοκρατικός αέρας αυθεντικότητας που διαπερνά αυτό το ακίνητο γίνεται αισθητός, τόσο στην κεντρική αίθουσα υποδοχής, όπου η μαγεία της ζωγραφικής αποκαλύπτεται με τρόπο εξαιρετικό στη μοναδική ορoφογραφία , όσο και στους υπόλοιπους χώρους, όπου έχουν διατηρηθεί και συντηρηθεί όλα τα αρχιτεκτονικά στοιχεία εποχής, συνδυασμένα με αυθεντικά Συριανά έπιπλα.

Το σύγχρονο boutique hotel, το οποίο αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά έως δέκα άτομα.Διαθέτει τη Luxury Suite, για την φιλοξενία δύο ατόμων, τη Family Suite, για την φιλοξενία έως τεσσάρων ατόμων και ένα ξεχωριστό διαμέρισμα, που μπορεί να φιλοξενήσει από δύο έως τέσσερα άτομα.Εσείς, απλώς επιλέξτε το είδος της διαμονής που σας ταιριάζει και κινηθείτε στους χώρους του Αρχοντικού Ερμούπολις, σαν να ζούσατε εδώ από πάντα!

Για περισσότερες πληροφορίες : 

ΠΗΓΗ

 

LAMIA

SYROS

ADD YOUR EMAIL TO OUR MAILING LIST FOR NEWS AND UPDATES FROM MTS.

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. Accessing our website, you agree that we can use these types of cookies.

OK