ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

«Οι 4 ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ» είναι ένα από το σύνολο των σεμιναρίων του προγράμματος εκπαίδευσης στην Ψυχοσωματική Νοημοσύνη. Πρόκειται για ένα μονοήμερο σεμινάριο και σκοπός του είναι να προσφέρει τα κατάλληλα γνωστικά και εμπειρικά ερεθίσματα, ώστε να γίνει κατανοητή η σχέση μεταξύ ψυχοπνευματικών και βιολογικών λειτουργιών. Μέσω της διαδικασίας αυτής δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα νέο πεδίο δυνατοτήτων για τον εαυτό σας και τη ζωή σας.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

Από τι εξαρτάται η αποτελεσματικότητά μου? Πως γίνεται να εμπνεύσω και να κινητοποιήσω τους άλλους? Μέσα σ’ αυτό το σεμινάριο θα αναγνωρίσετε στο πού ακριβώς χρειάζεται να επικεντρωθείτε και πως θα καταφέρετε τελικά να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητά σας εμπνέοντας τους άλλους!

ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ

Πως δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να βιώσουμε Πόνο? Πως υποσυνείδητα προγραμματίζουμε την Ασθένεια? Μέσα από αυτό το σεμινάριο ανακαλύπτουμε το πως γίνεται, αφήνοντας μια ζωή που κυριαρχεί η Ασθένεια και Πόνος, να δημιουργήσουμε μια ζωή γεμάτη Δύναμη, Έκφραση και Ελευθερία!

LAMIA

SYROS

ADD YOUR EMAIL TO OUR MAILING LIST FOR NEWS AND UPDATES FROM MTS.

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. Accessing our website, you agree that we can use these types of cookies.

OK