ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΟΙΤΗΣ - ΠΑΥΛΙΑΝΗ

Tο Kαταφύγιο-Οίτη βρίσκεται σε ένα καταπράσινο διάσελο σε υψόμετρο 1.240 μέτρων, μόλις 50 χιλιόμετρα από την Λαμία και 200 από την Αθήνα . Από το 2007, καθημερινά από το πρωί , προσφέρουμε στους φίλους και τους επισκέπτες μας αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης στο ζεστό σαλόνι, αλλά και δράσης και περιπέτειας στη φύση και τα παρθένα δάση της περιοχής.

Προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ζεστά και κρύα ροφήματα, φρέσκα σπιτικά γλυκά και παγωτά αλλά και ποικιλίες από φρεσκοκομμένα αλλαντικά και τυριά που συνοδεύουν τέλεια το τσίπουρο ή το ούζο. Ενώ μικρά και ...μεγάλα παιδιά θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο νέο Πάρκο Περιπέτειας (14 ετών και πάνω) και στο Πάρκο Περιπέτειας junior (για παιδιά ως 14 ετών ) Όμως και οι φίλοι της περιπέτειας δεν θα μείνουν με παράπονο αφού υπάρχουν δραστηριότητες για κάθε εποχή στο Καταφύγιο. Ποδήλατο βουνού και πεζοπορία με ποικιλία στο επίπεδο δυσκολίας (με ή και χωρίς συνοδό). Σπορ και διασκέδαση στο χιόνι, με ελεύθερο ski και snowboard, έλκηθρα και βόλτες με snowmobile και Cat ski (επιβατηγά ερπυστριοφόρα οχήματα χιονιού) στα χιονισμένα οροπέδια της Οίτης

Στο Καταφύγιο θα βρείτε ακόμα τοπικά προϊόντα όπως κρασί και μέλι, κατευθείαν από τους παραγωγούς, ολόφρεσκα κουλουράκια, ορειβατικούς χάρτες και φωτογραφικά λευκώματα αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό προς ενοικίαση για τις δράσεις στη φύση (σανίδες, σκι, έλκηθρα, μπότες, κράνη)

Μπορείτε επίσης να σερφάρετε στο internet και να στείλετε στους φίλους σας ψηφιακές φωτογραφίες με τα κατορθώματά σας. Διαθέτουμε ελεύθερη σύνδεση μέσω δορυφόρου στο ιντερνέτ.

Δραστηριότητες:

  • Πάρκο Περιπέτειας

H νέα καινοτόμος δραστηριότητα στο Kαταφύγιο-Οίτη είναι το πάρκο περιπέτειας. Έχει σχεδιαστεί με στόχο να γεμίσει το χρόνο των επισκεπτών μας με μια σειρά δυσκολιών, στις οποίες δοκιμάζονται οι δεξιότητες και το θάρρος με κλιμάκωση της δοκιμασίας από απλή αναρρίχηση στο ραπελ και το flying fox.

  • Ποδηλασία

Ποδηλασία σε κατάλληλα διαμορφω­μένη και σηματοδοτημένη διαδρομή. Τιμή για τα ποδήλατα: 5 € για τις πρώ­τες 2 ώρες, 10 € για όλη την ημέρα.

Ανά­λογα με τη δυνατότητα της ομάδας, προ­σφέρονται και πιο ειδικές διαδρομές.

  • Πεζοπορία

pezoporia 14

Πεζοπορία σε σηματοδοτημένα μονοπάτια με ή χωρίς οδηγό.Στο Καταφύγιο-Οίτη θα βρείτε αναλυτικούς χάρτες της περιοχής.

  • Εκδρομή με Snowmobile και Cat ski

snow 01

Εκδρομή με snowmobile (παίρνει μέχρι 2 επιβάτες) και προορισμό την κορυφή Πυργάκι (1.600 μ.), από όπου έχουμε πανοραμική θέα σε όλη τη Στερεά: νοτιοανατολικά ο Παρνασσός, βορειοανατολικά η Οθρυς, δυτικά τα Βαρδουσία και με καθαρό καιρό το Βε­λούχι, νοτιοδυτικά τα Γεράνια όρη.Στην ίδια κορυφή με ερπυστριοφόρο στο οποίο επιβαίνουν μέχρι 7 άτομα. Από εκεί, επιστροφή με σκι η snowboard, σε μια διαδρομή κατάλληλη για αρχαρίους και για όλη την οικογέ­νεια.

Πηγή

Πηγή

Πηγή

Πηγή

Πηγή

LAMIA

SYROS

ADD YOUR EMAIL TO OUR MAILING LIST FOR NEWS AND UPDATES FROM MTS.

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. Accessing our website, you agree that we can use these types of cookies.

OK