ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΟΣΤΕΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

Η Οστεοπαθητική επιστήμη είναι ένα σύστημα ολιστικής αξιολόγησης και θεραπείας.

ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ

Η χειροπρακτική μέθοδος του Dr Ackerman συμβάλει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση των μυοσκελετικών παθήσεων.

MAITLAND MANUAL THERAPY

Η μέθοδος Maitland αποτελεί μια από τις σημαντικότερες της Ορθοπεδικής Θεραπείας με χειρισμούς στην αποκατάσταση των παθήσεων του νεύρο-μύο-σκελετικού συστήματος.

 

FASCIAL DISTORTION MODEL (FDM)

Το μοντέλο περιτονιακής παραμόρφωσης (FDM) είναι μια ειδική ιατρική προσέγγιση.

ΛΕΜΦΙΚΗ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΜΑΛΑΞΗ - VODDER

Η λεμφική παροχέτευση μεθόδου Vodder είναι ένας τύπος μάλαξης που ενθαρρύνει τη φυσική παροχέτευση της λέμφου.

ERGON IASTM ΤΕΧΝΙΚΗ

H ΕRGON TECHNIQUE® είναι μία καινοτόμα θεραπευτική προσέγγιση με ειδικό κλινικό εξοπλισμό.

DOC - ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ

Το DOC είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα αποσυμπίεσης σπονδυλικής στήλης κατάλληλο για την αποκατάσταση των παθήσεων της αυχενικής και οσφυικής μοίρας.

CLINICAL PILATES

Η βελτίωση και διατήρηση της σωστής στάσης σώματος μέσω της κλινικής θεραπευτικής άσκησης.

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ

Η εφαρμοσμένη Κινησιολογία είναι κλάδος της σύγχρονης ιατρικής, που μπορεί να οδηγήσει στην ακριβή διάγνωση και θεραπεία των δομικών, βιοχημικών και ψυχολογικών παραμέτρων της παθολογίας ενός ασθενούς.

ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ

Η δια χειρός υδροθεραπεία του παχέος εντέρου είναι μια εξειδικευμένη μέθοδος εξωτερικής μάλαξης του εντέρου σε συνδυασμό με εσωτερικό καθαρισμού του με νερό από τις τοξικές ουσίες.

ΠΟΔΙΑΤΡΙΚΗ

Η ποδιατρική – ποδολογiα είναι ένας κλάδος υγείας που προέρχεται από αναγνωρισμένα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ευρωπαϊκής ένωσης.

ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ - FOHOW

Η Βιοενεργειακή θεραπευτική μάλαξη - Fohow βοηθά αποτελεσματικά στη βελτίωση ολόκληρου του σώματος συνδυάζοντας τα νεώτερα επιτεύγματα της Βιοπληροφορικής, Βιοενέργειας και Νευρολογίας.

ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

Η νέα εξέλιξη στον τομέα της Iατρικής που καλύπτει την ανάγκη της πρώιμης ανίχνευσης διαταραχών και επιβαρύνσεων του οργανισμού.

ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Με την εμφάνιση των ανθρώπων πάνω στη γη μπορούμε να πούμε ότι χρονολογείται και η χρησιμοποίηση των βοτάνων για την θεραπεία των διαφόρων ασθενειών

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ

Η φυσική θεραπευτική αγωγή εξασφαλίζει καλή υγεία με την ανάπαυση, την σωστή διατροφή, τον καθαρό αέρα και την καθαριότητα σε συνδυασμό με την ήπια γυμναστική.

WOMEN'S HEALTH THERAPY

Η γυναικεία αποκατάσταση (Women’s HealthTherapy) προωθεί την υγεία της γυναίκας και την γονιμότητα και αφορά όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας.

ΛΑΣΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Νεκρά Θάλασσα – ένα θαύμα της φύσης

ΛΑΜΙΑ

ΣΥΡΟΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ MTS CENTER.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK