ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΟ

Η κοσμοπολίτικη Σύρος είναι μια γραφική πόλη που προσφέρει διάφορες επιλογές διασκέδασης για όλα τα γούστα. Από τα ατμοσφαιρικά café και bar στην πρωτεύουσα Ερμούπολη, στις παραλίες της Ποσειδωνίας, στο Γαλησσά και στην Άνω Σύρο, στα ρομαντικά pool bar με θέα το απέραντο Αιγαίο, τα κέντρα διασκέδασης στην καρδιά της πόλης και τη διαχρονική νυχτερινή ζωή, η Σύρος υπόσχεται να απογειώσει τη διάθεση όλων των επισκεπτών. Για τον κάθε ταξιδιώτη λοιπόν που αναρωτιέται τί να κάνω στη Σύρο η απάντηση κρύβεται στον οδηγό διασκέδασης του νησιού που παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για τη νυχτερινή διασκέδαση στη Σύρο, για τα αξιοθέατα της Σύρου αλλά και για διάφορες άλλες εναλλακτικές δραστηριότητες.

Ακολουθώντας τα γραφικά σοκάκια της Ερμούπολης οι ταξιδιώτες καλούνται να χαλαρώσουν σε ένα από τα παραλιακά Café της πόλης αγναντεύοντας τη μαγευτική θέα στη θάλασσα, να σεργιανίσουν στις γραφικές γειτονιές με τα νεοκλασικά αρχοντικά και να απολαύσουν ένα δροσιστικό κοκτέιλ σε κάποιο bar της επιλογής τους ενώ ο ουρανός γεμίζει με τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Καθώς η νύχτα σκεπάζει την κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα τα λαμπερά φώτα της πόλης μαρτυρούν το έναυσμα της νυχτερινής διασκέδασης, της παραμυθένιας νυχτερινής ζωή στη Σύρο.

ΠΗΓΗ :

ΛΑΜΙΑ

ΣΥΡΟΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ MTS CENTER.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK