ΛΑΣΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ – MTS CENTER

Η Λασποθεραπεία από τη Νεκρά Θάλασσα ανήκει στις παλαιότερες πρακτικές, που σκοπό είχαν την αντιμετώπιση διάφορων παθήσεων, δερματικών και μη. Ειδικότερα, μάσκες από λάσπη χρησιμοποιήθηκαν από αρχαίους Αιγύπτιους και Ρωμαίους για διάφορες παθήσεις, καθώς και για σκοπούς καλλωπισμού. Οι θεραπευτικές ιδιότητες της Λάσπης οφείλονται στο γεγονός ότι αποτελεί πλούσια πηγή ιχνοστοιχείων, μετάλλων, βιταμινών καθώς και άλλων ιαματικών συστατικών, τα οποία απορροφούνται πλήρως από το δέρμα.

Πιο συγκεκριμένα, η Θεραπεία με Λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα:

  • Χαρίζει αίσθημα βαθιάς χαλάρωσης, ξεκούρασης και ανανέωσης
  • Υπόσχεται να μειώσει τυχόν μυοσκελετικούς πόνους που ταλαιπωρούν το σώμα.
  • Η δυνατότητα επαναφοράς της ισορροπίας στους ιστούς, είναι ο λόγος που τη καθιστά ιδανική για την αντιμετώπιση ποικίλων δερματικών παθήσεων.
  • Απομακρύνει τις τοξίνες και είναι αποτελεσματική στο αδυνάτισμα και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Η διαδικασία της Λασποθεραπείας περιλαμβάνει:

  • νερό από την νεκρά θάλασσα, γνωστό για την επουλωτική του δράση κι τις αντιμικροβιακές ιδιότητες του
  • έπειτα εφαρμόζεται peeling με ειδικά άλατα
  • στη συνέχεια απλώνεται η λάσπη που περιέχει μοναδικά μεταλλικά στοιχεία
  • στο τέλος της θεραπείας γίνεται χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα.

Κατά την διάρκεια της θεραπείας αυξάνουμε την θερμότητα του σώματος με ειδική θερμοκουβέρτα για να επιτύχουμε την διαδικασία της όσμωσης, σκοπεύοντας στην πλήρη απορρόφηση των ιαματικών και ευεργετικών συστατικών της λάσπης.

Η λάσπη μπορεί να εφαρμοστεί είτε σε όλο το σώμα, στο πρόσωπο, αλλά και στο τριχωτό της κεφαλής, με εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φόρα.

Το MTS center διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό στην εφαρμογή Λασποθεραπείας, ικανό να σας προσφέρει τα εγγυημένα αποτελέσματα που υπόσχεται η εν λόγω θεραπεία.

LAMIA

SYROS

ADD YOUR EMAIL TO OUR MAILING LIST FOR NEWS AND UPDATES FROM MTS.

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. Accessing our website, you agree that we can use these types of cookies.

OK